REBO

Wij beheren en onderhouden een groot aantal woningen in Utrecht Leidsche Rijn en omstreken. De elektra werkzaamheden laten we uitvoeren door Hacar. Dit is een erg betrouwbaar bedrijf die adequaat handelt op de storingen, afspraken altijd nakomt waardoor wij als REBO Vastgoedmanagement B.V. veel complimenten krijgen over de snelle afhandeling van dergelijke lastige storingen.

Daarnaast denkt Hacar altijd mee met ons om naast definitieve oplossingen ook duurzame en voordeligere oplossingen te opperen. Hierdoor ontlasten ze ons enorm en kunnen we blindelings van deze partij uit gaan. 

Wij hopen dan ook nog veel langer met Hacar zaken te mogen doen.

 

Technische Dienst 

REBO Vastgoedmanagent B.V.

VvE Anne Frank

De VvE Anne Frank maakt al weer jaren gebruik van de diensten van Hacar Bv. Gedurende deze jaren is Hacar Bv een betrouwbare partner in onderhoud en renovatie gebleken. 

De werkwijze van het bedrijf is gebaseerd op het adequaat reageren op vragen en/of klachten en indien nodig vlot te handelen.

 

R. Rijkschroeff namens VvE Anne Frank

Jansen Huybregts

Wij zijn Jansen Huybregts, fungerend door heel Nederland met 11 vestigingen. Sinds 2009 zijn wij ook werkzaam in de regio Noord-Holland.

Vanuit onze prachtige vestiging Amsterdam, staan wij 24 uur per dag klaar voor onze opdrachtgevers. Sinds 2009 werken wij nauw samen met de firma Hacar en dit gaat erg fijn.

Vanwege de uitstekende service, flexibiliteit en hun vakmanschap. Tevens is de firma erg betrouwbaar, waar wij als Jansen Huybregts uitstekend op kunnen bouwen.

Raymond Bodrij & Ronald van Oosten

Vestigingsmanagers Amsterdam & Den Haag

kijkt u voor meer informatie op: www.jansen-huybregts.nl

 

Munnik VvE Beheer

Testimonial Munnik VvE Beheer

In 1988 zijn wij, als Munnik VvE Beheer, begonnen met het beheer van appartementencomplexen. Al snel hadden wij voor het onderhoud iemand nodig voor de vervanging van kapotte lampen en storingen aan het intercomsysteem. Vrij snel in onze begin jaren zijn wij in contact gekomen met Hans Holla van Hacar. De eerste opdrachten voor klein herstel werden tot tevredenheid uitgevoerd. Door de groei van ons VvE bestand, groeide Hacar mee. Inmiddels 23 jaar verder brengen wij nagenoeg alle elektra en video/intercom werk in het gebied groot Amsterdam onder bij Hacar. En tot volle tevredenheid.

Voor de meeste VvE’s wordt het opgedragen werk binnen 24 uur opgepakt en storingen verholpen. Een aantal VvE’s maakt gebruik van de diensten van Hacar, waarbij maandelijks door een van de medewerkers van Hacar een ronde wordt gelopen over het complex en worden direct de kapotte lampen vervangen. Voorts heeft Hacar gedurende de afgelopen jaren op een groot aantal complexen de complete intercom/video installatie vervangen. Hacar is voor ons een betrouwbare partner met
kennis van zaken en voor de offertes een scherpe prijsstelling.

Regelmatig krijgen wij als beheerder complimenten over de uitvoering van de werkzaamheden.

Kijkt u voor meer informatie op: www.munnikvvebeheer.nl

MVGM Vastgoedmanagement B.V.

Wij zijn als beheerder altijd afhankelijk van derden die voor ons het klachtenonderhoud verzorgen in de door ons te beheren objecten. De starre verhoudingen van weleer met een opdrachtgever en opdrachtnemer zijn zo langzamerhand veranderd in een soort partnership. Wij als beheerder zoeken voor dit soort partnerships bedrijven waar wij met zekerheid moeten kunnen bouwen op hun expertise en complexkennis en waar onze toezegging naar de hurende partijen ook waargemaakt worden op de werkvloer. In Hacar hebben wij al jaren zo’n partner waar wij met zekerheid van op aan kunnen dat zij onze zienswijze op onze manier van beheren ook daadwerkelijk ten uitvoer brengen.

Nick van der Aa
Technisch Manager

 Kijkt u voor meer informatie op: www.jacobusrecourt.nl

 

Actys VvE

Al vele jaren werken wij met installatiebedrijf Hacar naar alle tevredenheid. 

Waarom Actys VVE  heeft gekozen voor Hacar?

Omdat zij een enorme ervaring en kennis in huis hebben. Snel reageren en een prima prijs-/kwaliteitsverhouding .

Zou ik Hacar aanbevelen ?? 

Jazeker het is voor ons belangrijk om met betrouwbare bedrijven en kennis van zaken te werken.

Cor Boon
Technisch Manager

 

Kijkt u voor meer informatie op: www.actys.nl

 


 
 
  
  
  
  
  

Actys wonen

Een aannemer werkt voor ons op basis van vertrouwen. De firma Hacar kunnen wij blind vertrouwen. Niet alleen komen zij hun afspraken na, we krijgen ook altijd een terugkoppeling van ze. Zo weten we altijd dat een klacht is afgehandeld en dat onze klanten tevreden zijn. Op basis van elektrotechniek hebben zij veel kennis en expertise in huis. Ze doen niet alleen onze storingsklachten, ze delen ook hun mening en geven goede adviezen af. Sinds kort zijn we ook gestart om onze naamplaatjes te laten verzorgen door Hacar. Deze worden snel en vakkundig geplaatst.

Onze Samenwerking zullen wij de komende jaren zeker voortzetten. HACAR, ga zo door...!!!

Constantijn Aydin
Technisch Manager

Actys Wonen

Actys Wonen 2

De firma Hacar heb ik de afgelopen jaren leren kennen als een partij die zijn afspraken na komt, snel en correct terug koppelt en de klant van eerlijk advies voorziet.

De eerste twee zou je vanzelfsprekend mogen noemen, maar daarin weet de firma Hacar zich toch te onderscheiden. Het eerlijke advies bewijst men keer op keer, als iets beter / goedkoper kan, zullen ze de eerste zijn die dit meldt, een aanvraag die in hun ogen voor de eigenaar niet rendabel is, zal men ook niet aanbieden.

Kortom een bedrijf dat het vertrouwen heeft verdiend en ook keer op keer weet te bewijzen dat dit terecht is.

Mannen van Hacar ga zo door! maar bovenal houdt dit vast.

 

Joost Bakker

Technisch Manager

Actys Wonen bv

Vercoma

Voor Vercoma Communicatie Systemen B.V. is Hacar een zeer betrouwbare partner die net als Vercoma “outside the box” denkt.

Ieder vraagstuk wordt met een oplossing ingevuld, of dat nu via de bekende of de onbekende weg gaat. Doortastendheid en zorgvuldigheid is wat onze samenwerking onderstreept en vooral de prettige omgang met elkaar.

Het familiegevoel van Hacar wordt door iedereen binnen het bedrijf met een “wij” uitstraling naar buiten gebracht.

Door de jaren heen zijn vele deurvideo projecten samen met Hacar naar volle tevredenheid van de eindgebruikers uitgevoerd.

Vercoma ziet uit naar een fijne toekomst als leverancier van deurcommunicatie materialen aan Hacar Elektrotechniek BV!

Michel Walthuis
Hoofd Verkoop

Kijkt u voor meer informatie op: www.vercoma.nl

 

 

 

Performance In Lighting

Performance In Lighting

Hacar is al jaren lang een zeer goede relatie met verstand van licht.

Wij als Performance In Lighting  zoeken altijd de beste installateurs om onze producten te installeren en onderhouden.

Een gemotiveerd team van mensen maakt Hacar voor ons de ideale partner om u bij te staan met al uw verlichtingsvragen.

Erwin Beentjes
Sales Manager NL

Kijkt u voor meer informatie op: www.pil-nl.com

Rexel Nederland

Testimonial Rexel Nederland

Vanuit het oogpunt van ons als leverancier kunnen wij u het bedrijf Hacar van harte aanbevelen. Wij ervaren Hacar als een zeer professioneel en goed gestructureerd bedrijf.  Hacar is een bedrijf dat met de klant meedenkt en wanneer de klant dit verzuimd, voor de klant vooruit denkt.

Heeft u er nog niet aan gedacht, waarschijnlijk heeft Hacar dat wel al gedaan. Er is zeer veel loyaliteit binnen de interne organisatie doordat er veel aandacht is voor de mens achter de werknemer. Deze menselijke benadering veroorzaakt een “no-nonsens” mentaliteit. Samenwerken in heel de bouwketen is het credo. Zowel met de leverancier als met de klant.

 Wanneer Hacar met zijn klanten net zo constructief omgaat als met zijn leverancier dan ontstaat er een verregaande samenwerking waarin beide partijen consensus vinden. 

 Kortom, zoekt u een bedrijf welke niet voornamelijk bezig is met zichzelf maar de klant centraal zet, vooruitstrevend is, ruimdenkend is, menselijk is en u het gevoel geeft uniek te zijn:

Dan bent u bij HACAR aan het juiste adres.


Kijkt u voor meer informatie over Rexel op de volgende site: www.rexel.nl